...voor alleenstaande koeien!

Q flex oormerken

Q flex oormerken via K.I.-Service Libertas!

K.I. Service Libertas zal voor Noord Nederland de distributie van Q flex oormerken voor haar rekening nemen. Het voordeel hiervan voor u is, dat zendingen vrije oormerken (voorraad voor kalveren) zonder portokosten bij u worden afgeleverd door een medewerker van K.I. Service Libertas. Ook de facturering (na aflevering) zal door K.I. Service Libertas worden gedaan.

Q flex oormerken zijn nieuw en worden gemaakt in Beieren (Duitsland). Ook hier waren problemen met de kwaliteit van de door de overheid voorgeschreven oormerken. Met name breuk en daardoor verlies, was veel veehouders een doorn in het oog.
Het ministerie van Landbouw verzocht het kunststof verwerkende “Gepe-Geimuplast” in Garmisch-Partenkirchen zes jaar geleden een nieuw oormerk te ontwikkelen, dat voldoet aan de kwaliteitseisen van deze tijd. Met dit nieuwe Q flex oormerk werd direct een veldtest gestart.

Deze veldtest verloopt zeer voorspoedig. Het verlies van oormerken is nog steeds minimaal.
Q flex wordt om die reden in Nederland onder volledige kwaliteitsgarantie aangeboden. Dit betekent in de praktijk:

Alle vrije oormerken (voor kalveren) worden in geval van verlies gratis vervangen.
Deze garantie is geldig voor de gehele levensduur van het dier.
(Vervangende oormerken vallen buiten deze garantie).

Op door K.I.-Service Libertas uitgeleverde oormerken wordt op een van de oormerkdelen, op de plaats van de barcode, het logo van K.I.-Service Libertas afgedrukt.

Voor informatie of hulp bij het overzetten van uw huidige oormerkleverancier naar Q-flex oormerken, kunt u contact opnemen met:

K.I. Service Libertas
Tel.nr.:      0511-522153
Mobiel:     06-13238087